HIFU lift

HIFU lift uređaj u vašem adivas salonu – aparat koji je uzdrmao svijet estetike i pomaknuo granice estetske medicine… tzv. Zamjena za kirurške tretmane!

Najdjelotvorniji aparat u tretiranju opuštene kože lica, vrata I dekoltea u samo jednom tretmanu te razbijanju lokaliziranih masnih nakupina. Povodom promocije uređaja prvih 20 klijenata častimo sa 30% popusta. Detalje potražite na fb stranici Adivas salona ili nam se obratite na brojeve 01/3865-069 ili 099/8760-848.

HIFU (high intensity focused ultrasound) lift uređaj najnovije generacije. Za sve nas kojima je dosta podočnjaka, naboranih usta i lica, spuštenih obraza, akni, nakupina masnoće i celulita na trbuhu, nogama i stražnjici a nismo pobornice filera, botoksa i estetskih operacija. Najnovija i najnaprednija tehnologija u estetskim tretmanima kojoj je potreban samo jedan tretman za postizanje nevjerojatnih rezultata koji traju i do nekoliko godina. Njegova nevjerojatna učinkovitost potvrđena je brojnim kliničkim ispitivanjima. Odličan se pokazao kod uklanjanja bora na čelu, uklanjanju podočnjaka, podizanju obrva do 3-4 mm, ublažavanju dubokih bora i potpunom uklanjanju sitnih bora, zatezanju opuštene brade, vrata, podbratka i dekoltea, zatezanju opuštene kože ruku, bedara i  trbuha te gubitku jednog konfekcijskog broja u samo jednom tretmanu. Prirodni lifting lica vidljiv je nakon samo jednog tretmana i ne zahtjeva oporavak, odnosno nakon tretmana možete se vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Koža će biti odmah zategnuta a učinak traje 12-24 mjeseci. HIFU razbija masne ćelije i celulit jer u stanicama izaziva oštećenja i time postiže njihovo postupno uklanjanje. Rezultati na tijelu vidljivi su odmah nakon tretmana a najbolji rezultati se očituju u period od 60 do 90 dana nakon tretmana, koliko je tijelu potrebno da prirodnim putem ukloni uništene masne stanice. Tretmani se mogu raditi tijekom cijele godine i prikladni su za sve tipove kože.

Rezervirajte svoj termin!
Adivas salon 2018. Sva prava pridržana izrada: dzDesign