Aparat 6 u 1

Aparat 6 u 1 sadrži najtraženije tretmane na tržištu uz mogućnost slaganja različitih paketa za bolju učinkovitost, uštedu vašeg vremena i novca:

  1. 12 POLARNA RADIO FREKVENCIJA + LASER ( tijelo )
  2. 5 POLARNA RADIO FREKVENCIJA + LASER ( lice )
  3. BI POLARNA BIO STIMULACIJA + LASER ( lice )
  4. NAJNOVIJA FOKUSIRANA KAVITACIJA SA 8 POLARNOM RF + LASER ( tijelo )
  5. VAKUM SA 12 POLARNOM RF + LASER ( tijelo )
  6. LIPO LASER_HLADNI DIODNI ( tijelo )

Aparat 6 u 1 je nezamjenjiv multifunkcionalni aparat u tretmanima redukcije celulita, mršavljenja, oblikovanja tijela te zatezanju kože tijela i lica.

Ovaj aparat kombinira najnoviju tehnologiju FOKUSIRANE ultrazvučne kavitacije u kombinaciji sa 8-polarnom radio frekvencijom te hladnim diodnim laserom .

Uz ovaj vrhunski tretman klijentima su dostupne kombinacije i drugih najnovijih tretmana poput 5-polarne radio frekvencije sa laserom , zatim 12-polarne radio frekvencije sa laserom za najtvrdokorniji celulit te vakumske masaže u kombinaciji sa 12 –polarnom radio frekvencijom i laserom ili hladni diodni LIPO LASER.

Kombinacija ovih tretmana koje će preporučiti stručno osoblje jamči zasigurno najbolje rezultate u rješavanju problematike tijela i lica.

Više kombinacija tretmana u samo jednoj sondi donosi bolje rezultate, štedi Vaše vrijeme provedeno u salonu te u krajnjoj liniji štedi Vaš novac.

Svi ovi tretmani upotpunjeni su djelovanjem limfne drenaže koja se nudi u kombinaciji 2 u 1 ; preso terapija + infra red. Presoterapija – aparativna limfna drenaža je nezamjenjiva terapijska metoda kada se radi o zastoju limfnog sustava, oteklinama zbog nakupljanja izvanstanične tekućine u nogama, trbuhu, nakupljanju toksina, poboljšanju cirkulacije, smanjenju celulita i sl.

U kombimaciji sa infra red terapijom zagrijava tijelo do 70º C te radi efekt termo deke, infiltrira energiju na dubinu 4 – 7 cm ispod kože, uklanja najtvrdokorniji celulit i dodatno pomaže održati Vaše tijelo vitkim.

U kombinaciji sa multifunkcionalnim aparatom 6 u 1 dat će prave i brze rezultate.

Što je naša FOKUSIRANA KAVITACIJA 40 KHz SA HLADNIM DIODNIM LASEROM ?

Korištenje ultarzvuka za lokalizirano uklanjanje masnog tkiva naziva se ULTRAZVUČNA KAVITACIJA. Kavitacija je jedini nekirurški i neinvazivni postupak koji ciljano uništava masne stanice na trbuhu, bedrima, stražnjici i drugim dijelovima tijela. Koristi specifično djelovanje ultrazvuka i valove određene frekvencije. Energija ultrazvuka djeluje isključivo na masne stanice, membrane masnih stanica se otvaraju te se masnoća izlijeva u međustanične prostore a zatim se uz posredstvo enzima lipaze dijeli na glicerol i masne kiseline. Glicerol odlazi u krv i koristi za rad bazalnog metabolizma, dok masne kiseline odlaze u jetru gdje se razgrađuju kao i masnoća koju unosimo hranom. Energija ultrazvučnog vala se tijekom tretmana koncentrira na točno određenu dubinu u tkivu što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica pri čemu površina kože, mišići, živci i tetive ostaju netaknute. Kavitacija se smatra alternativom za kiruršku liposukciju. Nakon zahvata površina kože u potpunosti je neoštećena, prilikom tretmana nema bolova zbog djelovanja hladnog diodnog lasera te se tretirana osoba odmah nakon tretmana može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Tretmani kavitcije provode se u razmaku od 5 – 7 dana u kombinaciji sa obaveznom limfnom drenažom. Broj tretmana je individualan, ovisno o problematici tretiranog područja. Naša kavitacija je najnovija FOKUSIRANA ULTRAZVUČNA KAVITACIJA U KOMBINACIJI SA 8-POLARNOM RADIO FREKVENCIJOM I HLADNIM DIODNIM LASEROM što jamči vrhunske rezultate u borbi sa masnim naslagama, smanjenjem celulita, preoblikovanjem tijela, poboljšanjem čvrstoće i kvalitete kože sa dugoročnim efektima i bez ikakvih bolova.

Što je naša RADIO FREKVENCIJA SA HLADNIM DIODNIM LASEROM (12-polarna,8-polarna,5-polarna) ?

Tretman RADIO FREKVENCIJOM još je jedan od natraženijih tertmana čija popularnost još uvijek raste zahvaljujući RF valovima koji prolaskom kroz tijelo aktiviraju metabolizam kože i potiču diobu stanica, pri čemu se one brže regeneriraju i proizvode novi kolagen. Stimulacijom stanica pomoću ovog izuzetnog tretmana koža postaje mekša, glađa, elastičnija, mišići podignutiji, bore znatno manje a upotpunjena hladnim diodnim laserom garantira Vam potpuno bezbolan tretman. Radio frekvencijom omogućeno je ciljano djelovanje na sve problematične regije. Ova neinvazivna metoda selektivno zagrijava tkivo kroz koje prolaze radiovalovi, pri čemu tretman nije bolan niti neugodan a zagrijavanjem tkiva u dubokim slojevima otklanjaju se nastali problemi kao što su bore na licu, vratu i dekolteu te preoblikovanje tijela sa maksimalnim učinkom i vidljivim rezultatima već nakon prvog tretmana. Posebnost ovog tretmana je što njeni efekti s vremenom, umjesto da slabe, postaju sve vidljiviji jer se svakim novim tretmanom kolagenska vlakna sve više zatežu te koža postaje čvršća. Rezultati su vidljivi nakon prvog tertmana ali svoj pun efekat dostižu nakon nekoliko tertmana čime se dobiva dobar izgled i nakon nekoliko mjeseci. Nakon zahvata tretirana osoba se odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Razmak između tretmana 2 – 3 dana. U našem salonu, za tretiranje tijela, dostupne su Vam 12-POLARNA RADIOFREKVENCIJA SA LASEROM za maksimalne rezultate tretiranog područja tijela, 12-POLARNA RADIO FREKVENCIJA U KOMBINACIJI SA VAKUMOM I LASEROM, 8-POLARNA RADIOFREKVENCIJA U KOMBINACIJI SA FOKUSIRANOM ULTRAZVUČNOM KAVITACIJOM I LASEROM. Za tretiranje kože lica, vrata i dekoltea, u našem salonu dostupna Vam je 5-POLARNA RADIOFREKVENCIJA SA LASEROM.

Što je naš VAKUM SA 12-POLARNOM RADIOFREKVENCIJOM I HLADNIM DIODNIM LASEROM ?

Vakumom izvodimo različite tretmane vakumske masaže. To su svakako na prvom mjestu anticelulitni tretmani, tretmani razbijanja masnih nakupina, tretmani učvršćivanja i poticanja limfne drenaže te eliminacije toksina iz limfnog sustava kao i poboljšanja elastičnosti kože. Preporuča se za inzenzivno poticanje protoka limfe, pojačano sagorjevanje masnih stanica ali ne samo iz estetskih razloga nego i za opuštanje mišića. Najnaprednija tehnologija velike brzine turbine stvara negativni tlak, te inovativna trodimenzionalna tehnologija pretvorbe ( vakum, RF i laser ) kombinirana s mikro čipom, kontrolira patent osovine valjaka i ima antigeocentrično privlačenje učinaka na kožu. Privlačenje se rasprostranjuje na vlakna vezivnog tkiva te kroz ritmičke masaže učinkovito razbija potkožne masnoće i smanjuje nakupljanje staničnog masnog tkiva. Detoxifikacijski učinak je poboljšan čak do 4 puta. Oavj proces obavljen ručno ili nekim drugim aparatom ne može postići tako savršene rezultate kao naš VAKUM koji istovremeno koristi 8-POLARNU RADIOFREKVENCIJU I KOMBINACIJU HLADNOG DIODNOG LASERA. Nakon tretmana se može pojaviti blago crvenilo kao rezultat da smo uspjeli potaknuti cirkulaciju i osjećaj opuštenosti te rasterećenosti. Tretirana osoba odmah nakon tretmana vraća se svojim svakodnevnim aktivnostima. Razmak između tretmana 2 – 3 dana.

Što je naš LIPO LASER ?

Lipo laser kao zasebni tretman sa 8 diodnih elektroda ( 6+2 ) pokazuje izvanredne rezultate u tretmanima mršavljenja i redukcije celulita te regeneracije kože. Aparat koji radi bez gubitka vode i na taj način postiže izuzetan učinak. LIPO LASER je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju te time smanjuje obujam i naslage masnoće na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana. Nakon upotrebe hladnog diodnog lasera nema nikakvih oštećenja na koži a tretman je vrlo ugodan i potpuno bezbolan. Nakon tretmana, tretirana osoba se vraća svojim normalnim aktivnostima. Razmak između tretmana 2 – 3 dana.

Što je naša BI POLARNA BIO STIMULACIJA SA HLADNIM DIODNIM LASEROM ?

BI polarna bio stimulacija koristi se da bi se potaknuo proces pomlađivanja kože lica. Korištenjem pozitivnih i negativnih mikro tekućih aktivacijskih energija oslobađa se stanice kože, tako da se brzo odvija sinteza fibroplasta kolagena i koži se brzo vraća njena elastičnost. Ovim tretmanom se stimulira napetost mišića, time povaćava postupno uklanjanje bora, sprečava starenje kože, vraća elastičnost kože i poboljšava cjelokupni izgled lica. Za vrijeme tretmana osjećaju se lagani trnci tretiranog područja. Poslije tretmana, tretirana osoba se odmah vraća svojim svakodnevnim aktivnostima. Tretmani se izvode 1 puta tjedno.

Pratite nas jer uskoro za Vas slažemo najučinkovitije anticelulitne i tretmane za oblikovanje tijela po promotivnim cijenama!!!

Rezervirajte svoj termin!
Adivas salon 2018. Sva prava pridržana izrada: dzDesign