Presoterapija (limfna drenaža)

Limfna drenaža je postupak kojim tijelo vraćamo u ravnotežu i potičemo izmjenu tvari u organizmu. Limfu možemo potaknuti uz jedinstvenu tehniku ručne masaže ili uz pomoć aparativne limfne drenaže koju još nazivamo – presoterapija. Ona  je jednostavna, brza i sigurna. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu.

Tretman presoterapije-limfne drenaže se odvija bez nanošenja ulja ili krema, dakle na čistoj koži, izvodi se aparatom uz pomoć rukava/nogavice koji se pune zrakom u programiranim vremenskim intervalima. Upuhivanjem zraka se stvara pritisak na određene dijelove tijela, a međustanična tekućina koja se taložila se tada potiskuje natrag u krvotok.

Uz pomoć mehaničke limfne drenaže smanjuje se opseg bokova i trbuha, te se stvara ravnoteža protoka hranjivih tvari i kisika. Smanjuje se mogućnost nastanka upale vena i poboljšava se cirkulacija, smanjuje se otok nogu, razgrađuje se celulit, učvršćuje se i zateže koža, a svojim djelovanjem na autoimuni živčani sustav uklanjanja  stresa.

Limfna drenaža se izvodi jednom do tri puta tjedno ovisno o problemu koji tretiramo, a preporuča se ženama i muškarcima koji rade na oblikovanju tijela, a žele još bolje rezultate, također ukoliko imate problema sa lošom cirkulacijom, venama, celulitom, otečenim i umornim nogama posebno ako ste stalno pod stresom, previše sjedite i malo se krećete vi ste idealan kandidat za ovu vrstu tretmana.

Rezervirajte svoj termin!
Adivas salon 2024. Sva prava pridržana izrada: dzDesign